Що одягнути на Новий Рік 2016?

До Нового Року залишилось не так вже й багато часу, щоб свято не застало Вас зненацька саме час розпочати до нього готуватись. Згідно зі східним календарем, кермо влади в наступному році передається Вогняній Мавпі, яка обожнює креатив, талановитість і оригінальність, саме власників таких рис характеру і буде чекати успіх і визнання.

Однак і інші зможуть отримати допомогу від господині року, якщо почнуть догоджати їй, починаючи з перших днів господарювання, тому перш ніж думати над тим, що подарувати на Новий рік, слід замислитись над тим, що одягнути на Новий Рік 2016, щоб Мавпочка принесла благополуччя , успіх і багатство. Краще почати з вивчення улюблених кольорів і стилів володарки року.

Що одягнути на Новий Рік 2016 жінкам?

Новорічний одяг для жінок

Астрологи радять прекрасній статі підбирати новорічний святковий наряд, пам’ятаючи про те, що Мавпочка любить такі кольори, як синій, червоний, жовтий, оранжевий і білий – їх можна і навіть потрібно комбінувати. Вибір певного забарвлення зможе допомогти в реалізації задуманого.

Так, бажаючим в 2016 році знайти любов і знайти міцну сім’ю потрібно вибирати синій колір новорічного вбрання, оскільки він відповідає за сімейне благополуччя і взаєморозуміння. Одиноким панночкам, що мріють про багатого чоловіка, варто спробувати такий метод залучення солідного чоловіка – поєднувати синє з жовтим (золотим), якщо ж важливо знайти справжню любов, то синє з білим. Сині відтінки в наряді допоможуть налагодити відносини і в сім’ї, відносини в якій на межі розриву – бажано, щоб у кожного члена сімейства було щось синє.

Мрієте розбагатіти? Тоді потрібно в новорічну ніч надіти жовте або золоте вбрання – кар’єрне зростання, збільшення доходів і навіть отримання великого спадку з несподіваного джерела гарантовано. Поєднання червоного і золотого допоможе домогтися фінансової стабільності в наступному році за допомогою наполегливої ​​праці і оригінальних ідей, жовтий з білим – багатство в сім’ї, а жовтий з оранжевим допоможе самотнім жінкам знайти багатого спонсора.

Школярам і студентам, що збираються на новорічну вечірку, рекомендується надіти одяг помаранчевого кольору, так як він – символ успіху в навчанні і нових знань, а значить 2016 рік пройде без проблем як у відносинах з викладачами, так і з однокласниками і одногрупниками. Помаранчево-біле поєднання підійде дівчатам, які вірять у любов з першого студентського погляду, тим більше, якщо герой мрій буде присутній на новорічному святі – обов’язково зверне увагу, а от від оранжево-червоного поєднання краще молоді відмовитися, інакше можуть бути проблеми з протилежною статтю.

Червоний одяг потрібно надіти тим, хто мріє про палке кохання. Добре б, щоб і нижня білизна була б такої ж колірної гами, тоді з’явиться можливість прямо в новорічну ніч зустріти свою другу половинку. Червоно-біле поєднання допоможе заманити у свої тенета того, почуття до якого ще не згасли, але він давно не відповідає взаємністю, червоно-синій – підвищення по службі, правда досягти це вийде за допомогою привабливих зовнішніх даних, але як кажуть, в боротьбі всі методи хороші.

Зміни в житті обіцяє новорічний одяг білого кольору, він же, до речі, допоможе в наступному році позбутися будь-якого негативу – люди, речі чи професія, що не приносять радості. І що найприємніше з’явиться можливість все змінити на краще без великих втрат, як фізичних, так і матеріальних. Однак від повністю білого новорічного вбрання слід відмовитися – важливо додати яскравості, Мавпа не любить блідого.

Навіть вибравши свій новорічний колір, не варто забувати про стиль одягу, так Мавпа не любить строгість, тому слід вибрати плаття, або цікавого крою спідницю з в міру відкритою блузкою. Однотипність і скукота у святковому вбранні може стати причиною печалі і смутку під час новорічного торжества, так як господиню року ображає, коли заглушають її неординарний характер. Тим, хто не любить сукні, можна знайти альтернативу – яскравий комбінезон з відкритою спиною або з плечима, тільки все в міру – надмірна відвертість в одязі також не вітається.

Тканини – шифон або атлас, мережива, вони допоможуть додати романтичності і таємничості, а також легкості та невимушеності, – саме те що любить Мавпа.

Що одягнути зустрічаючи Рік Мавпи?

Новорічний одяг для чоловіків

На відміну від представниць прекрасної статі, чоловікам в новорічну ніч краще одягатися в класику, але тільки не в сіру та безлику, а з родзинкою – яскрава краватка або метелик, екстравагантного забарвлення піджак або сорочка, оригінальні запонки або шпилька для краватки. Не варто забувати і про капелюх – улюблений аксесуар Мавпи.

Якщо ж вечірка неофіційна, наприклад, вдома в колі сім’ї, то від костюма можна відмовитися на користь прикольного светра або футболки. Можете нанести на неї принт символу 2016 року. Цим ви порадуєте господиню, відповідно заслужите її прихильність і заступництво на весь час її правління.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *