Супчик з копченою куркою і плавленим сирком
Простий рецепт супчику, що обов’язково сподобається своїм смаком та ароматом. До того ж швидко готується та не опустошить Ваш гаманець.
- копчене куряче стегенце – 300 гр
- плавлений сир – 3 столових ложки
- бульба – 3 шт
- морква – 1 шт
- ріпчаста цибуля – 1 шт
- зелень кропу – для подачі
- сіль і спеції – за смаком
- рослинне масло – для смаження
Зварити стегенце, вийняти з бульйону розібрати на волокна і перекласти назад в бульйон.
Далі додати нарізану кубиками бульбу і дрібно нарізану моркву (або натерту на тертці).
Ріпчасту цибулю обсмажити до золотистого кольору і додати в суп. Слідом додати плавлений сир. Варити на маленькому вогні хвилин 15 – 20, за потреби варити більше – до готовності і повного розчинення сиру.
При подачі посипати дрібно нарізаним кропом або іншою улюбленою зеленню.
Смачного !