2017 рік – рік Червоного Вогняного Півня! Що від нього очікувати?

За східним календарем наступаючий 2017 рік пройде під знаком Півня. Півень – горде, голосисте, яскраво-строкате життєрадісне створіння. Він – символ початку нового, досвітнього, він перший спрямовується назустріч наступаючого дня і голосно сповіщає нас про це.

Люди, народжені в цей рік, відрізняються елегантністю, красномовством і чарівністю. Одягаються з великою ретельністю і можуть витратити великі гроші на свої наряди, в той же час, досить консервативні в своїх звичках. Це природжені лідери, хоча з великими труднощами заводять близькі відносини. Вони досить точні в своїх оцінках, так як дуже спостережливі; вони прості і прямодушні, але обдурити їх не вдасться, так як вони наділені обережністю, гострим розумом і проникливістю. Люблять бути в центрі уваги, щоб їм лестили і обдаровували компліментами. Гострий на язик, спритний і заповзятливий півень дуже любить помріяти, і все життя може провести в пошуках свого ідеалу. Він сміливий і захоплений, дуже інтелектуальний, ніколи не плаче, не скаржиться. Розбірливий в знайомствах і в дружбі. А якщо вже полюбить когось всерйоз, може пожертвувати багато чим для щастя коханої людини. Краща його риса – вміння виконувати обіцянки, надійність і почуття гідності.

Рік Червоного Вогняного Півня 2017 вступить в свої права 28 січня 2017 року та розпрощається з нами в ніч з 15 на 16 лютого 2018.

 Цей рік буде дуже важливим для історії людської цивілізації, він буде насичений барвистими, яскравими, гучними, глобальними і такими, що запам’ятовуються подіями. Головний колір року – червоний, що уособлює красу, енергію і силу. Тому силам добра буде дарована додаткове підживлення для перемоги над злом у всіх його проявах. Стихія року Півня 2017 – вогонь, отже, перегорять багато наших бід і, як птах фенікс, ми відродимося для нового щасливого життя. Особливо щедро будуть винагороджені ті, хто не шукає легких шляхів і кривих стежок, ті що не порушують моральних і юридичних законів, ті мало говорять і багато працюють, і наполегливо, по зернятку, створють фундамент для свого успіху і добробуту.

2017 рік - рік півня

Вогняний Півень – характеристика знаку

Півень – один з найцікавіших представників Східного гороскопу. Яскравий, елегантний, демонстративний, товариський – він вимагає уваги до своєї персони і отримує його з надлишком. Любимий протилежною статтю беззастережно і переможно. Себе він любить більше, рідко прив’язується до когось. Скупий на компліменти і визнання.

Щасливий не тільки в любові, а й на ділі. Володіє гострим розумом і привабливістю. Дуже практичний і завжди відстоює, перш за все, особистий інтерес.

Консервативний і не схильний до змін. Завжди турбується про свій зовнішній вигляд, любить ретельно вибирати одяг і не одягне що попало. Його вибір – дорогий одяг елегантного стилю.

Надзвичайно спостережливий і проникливий, навіть і не намагайтеся обіграти Півня. Але щирі компліменти і слова захоплення дуже важливі для нього, він потребує відображення своєї пишноти.

Характер Півня – прямолінійний, запальний, владний.

Любить якомога частіше бувати на природі, особливо в компанії друзів.

З великим задоволенням облаштовує дачу, сад, квартиру. Любить комфорт, дорогі речі, вишукані вина. Будь-які технічні новинки намагається пристосувати під свої власні потреби.

Півень дуже вимогливий і розбірливий.

У любові скупуватий на почуття, дозволяючи любити себе, рідко любить сам.

Любов до себе і свої звички часто заважає йому створити гармонійну сім’ю. Серед людей цього знаку найбільше закоренілих холостяків, які вважають за краще вільну любов родинним зв’язкам. Півня люблять за його темперамент, вміння розпалювати і підтримувати любовну інтригу, за таємничість і шарм. Це чудові коханці, які знають всі тонкощі романтичної гри. Але їх підвищені естетичні вимоги часто не дозволяють визнати чергового партнера гідним себе, коханого.

Самі сумісні любовні партнери для Півня – Бик або Змія

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *