Китайський гороскоп на 2015

Щурів чекає успіх, а перед тиграми відкриються нові горизонти.

Нагадуємо, що китайський Новий Рік 2015 настає не 1 січня, як ми всі звикли у випадку нашого Нового Року, а в другий новий місяць (на молодик) після Дня зимового сонцестояння в період між 21.01 і 21.02, тому його ще називають місячним Новим роком. Згідно зі східним календарем дата на яку припадає Китайський Новий рік в 2015 році – 19 лютого і зустрічати його потрібно з 18-го на 19-е число. А китайський гороскоп на 2015 рік віщує нам наступне:

Китайський гороскоп

Бик

Рік несе багато можливостей, але може принести і випробування. Вам потрібні терпіння і гнучкість, а найбільше везіння буде в любові. Кар’єрний та професійний розвиток може бути ускладненим, тому уникайте ризику з грошима. Також варто приділити увагу здоров’ю.

Кращі місяці: квітень, серпень, вересень, жовтень, листопад, грудень.

Дракон

Рік стане часом подолання перешкод. Причиною неприємностей можуть стати плітки, тому потрібно бути уважними до свого оточення. Фінансова ситуація сприятлива, але ризикувати грошима не варто.

Кращі місяці: лютий, травень, серпень, листопад.

Змія

Рік буде кращим за попередній, але перешкод не уникнути. Позитивні зміни будуть пов’язані з подорожами, а що стосується грошей – вам слід більше думати про збереження вже наявного, ніж про завоювання нових сфер впливу.

Кращі місяці: квітень, липень, серпень, вересень, грудень.

Кролик

У рік Кози трапляться позитивні події, багато з яких відбудуться не завдяки вашим особистим зусиллям, а за збігом обставин. Простіше кажучи, удача на вашому боці! А що стосується любові і романтичних відносин, то для вас це не найсприятливіший період.

Кращі місяці: квітень, липень, вересень, жовтень, грудень.

Щур

Ви можете очікувати успіху, хоча і помірного. Зміни, швидше за все, відбудуться швидко і без особливих зусиль з вашого боку, так що будуть навіть несподіваними для вас. Необхідно звернути увагу на відносини з керівництвом, партнерами та колегами по роботі.

Кращі місяці: січень, лютий, травень, липень, грудень.

Кінь

Тим, до кого любов ще не знайшла дорогу, рік принесе можливість зустріти свою другу половинку. Є всі умови для кар’єрного та фінансового зростання, а на здоров’я слід звернути особливу увагу: стрес може надавати більше негативного впливу, ніж зазвичай.

Кращі місяці: лютий, травень, червень, грудень.

Мавпа

Вам буде супроводжувати успіх протягом усього року, але особливо в другій половині. Це гарний час для початку нових проектів, відкриття бізнесу. Проблемою можуть стати ненадійні друзі, тому навчитеся виявляти пильність і контролюйте ваше здоров’я.

Кращі місяці: січень, лютий, березень, листопад.

Коза

Це ваш рік, ваш час сяяти і є потенціал для успіху. Природним напрямком для вас буде рух у бік прогресу. Ставте великі цілі і не дозволяйте собі задовольнятися малим. Разом з тим, не забувайте про розсудливість у фінансових справах.

Кращі місяці: липень, серпень, вересень, жовтень, листопад, грудень.

Півень

Рік принесе цінний досвід, і вам буде везти у всьому, що пов’язано з любов’ю. Гроші прийдуть як результат вашої працьовитості. Здоров’я Півня буде достатньо хорошим, ви щедро наділені енергією, так що в змозі підтримувати баланс організму.

Кращі місяці: квітень, липень, серпень, жовтень, грудень.

Свиня

Ваше життя може піти в новому напрямку, який обіцяє краще майбутнє. Для тих, хто шукає кохання, цей час може принести романтичні стосунки. Важливо не діяти під впливом емоцій, хоча успіх прийде після випробувань.

Кращі місяці: липень, вересень, жовтень, листопад, грудень.

Собака

Любов, сімейне життя – більш сприятливі сфери, ніж бізнес і кар’єрний розвиток. Труднощі будуть відбуватися через вашу схильність до конфліктів з людьми та організаціями, тому вам необхідний здоровий глузд.

Кращі місяці: січень, лютий, травень, липень.

Тигр

Перед вами відкриються нові горизонти, ви зустрінете хороших друзів, які нададуть підтримку, подарують знання та ідеї. 2015-й віщує успішний період для кар’єри, хоча у фінансовому відношенні ситуація не настільки сприятлива – є ризик грошових втрат.

Кращі місяці: лютий, березень, червень, листопад.

Мітки:

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *