Супчик з копченою куркою і плавленим сирком

Простий рецепт супчику, що обов’язково сподобається своїм смаком та ароматом. До того ж швидко готується та не опустошить Ваш гаманець.

  • копчене куряче стегенце – 300 гр
  • плавлений сир – 3 столових ложки
  • бульба – 3 шт
  • морква – 1 шт
  • ріпчаста цибуля – 1 шт
  • зелень кропу – для подачі
  • сіль і спеції – за смаком
  • рослинне масло – для смаження

Зварити стегенце, вийняти з бульйону розібрати на волокна і перекласти назад в бульйон.

Далі додати нарізану кубиками бульбу і дрібно нарізану моркву (або натерту на тертці).

Ріпчасту цибулю обсмажити до золотистого кольору і додати в суп. Слідом додати плавлений сир. Варити на маленькому вогні хвилин 15 – 20, за потреби варити більше – до готовності і повного розчинення сиру.

При подачі посипати дрібно нарізаним кропом або іншою улюбленою зеленню.

Смачного !

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *