Мариновані помідори з медом та цибулею

Рецепт заготівлі помідорів в медовому маринаді з цибулею чудово підійде для любителів закруток. В результаті отримаєте смачнющі пряні мариновані помідорчики з чудовим смаком і ароматом. Рецепт не складніший ніж попередній, і якщо Ви любите дивувати своїх рідних чи гостей то ей перепис саме для Вас.

Складники: 2кг помідорів, 200г цибулі, 100г меду, по 50г фруктового оцту і солі.

Приготування помідорів в медовому маринаді з цибулею

Очистити і тонкими кільцями нарізати цибулю. Добре промити томати, проколоти виделкою біля плодоніжки і викласти в стерилізовані банки, пересипаючи цибулею.

Зробити маринад в пропорціях на 1л води по 100г меду і по 50г оцту і солі, довести до кипіння, залити помідори, накрити кришками і поставити в ємність з киплячою водою, стерилізувати і закупорити кришками.

Далі, як і в більшості випадків приготування будь-яких закруток, банки перевертаємо догори дном, та чимось укутуємо, наприклад ковдрою, даємо їм охолонути. Після охолодження, зберігаємо їх в темному прохолодному місці,

СПОДОБАЛОСЬ? КОРИСНО? ЗБЕРЕЖИ ТА ПОДІЛИСЬ З ІНШИМИ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on VKShare on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *