Як зустрічати Новий Рік 2015?

До святкування цього чарівного свята кожен готується завчасно. Адже потрібно дуже багато встигнути: вибрати подарунки, скласти меню, прикрасити будинок, купити наряд, ну а найголовніше вирішити з ким, де і як зустріти новий рік 2015.

Саме до останнього пункту потрібно поставитися дуже серйозно. Цього вимагає від нас господиня 2015 року – синя Коза, адже за давніми повір’ями, як козу зустрінеш, те вона і принесе протягом року. Так як коза істота домашня і спокійна, варто відмовитися від галасливих компаній і клубів, навіть якщо це спосіб життя. До того ж головною цінністю має бути сім’я, саме тому варто зустріти 2015 у сімейному колі найближчих людей.

Свято варто організувати веселим і велику увагу приділити прикрашанню будинку і святкового столу. Для прикраси будинку не варто використовувати блискучі і яскраві речі, краще використати блакитний, пастельні, бежеві кольори, які додадуть затишку, обов’язково повинні бути кімнатні рослини і дерев’яні елементи декору, все це дуже порадує Козу, і вона прихильно поставиться до цього будинку.

На столі повинні бути страви та продукти, які зможуть її порадувати. В першу чергу – це, звичайно ж, молочні продукти. Обов’язково повинен бути присутнім сир, краще, якщо буде кілька його видів, а особливо порадує його поєднання з овочами в салаті. Для соусів можна використовувати молоко або вершки, також їх можна брати для приготування солодких страв. До речі, десерти повинні бути легкими і панна-котта, суфле або желе будуть кращим вибором. А ось, що стосується м’ясних страв, тут можна не обмежувати свою фантазію. Яке б меню не було складено, і які б страви не стояли на столі, головне правило – має бути багато зелені, її можна використовувати у приготуванні або прикрасити готову страву. І такий святковий стіл Коза оцінить по достоїнству.

Дуже важливо бути акуратним з алкоголем, не варто ним зловживати, кращим варіантом буде шампанське. Що стосується місця, де зустрічати наступаючий новий 2015 рік, то найоптимальнішим буде рідний будинок, або квартира. Ну а просто чудовою ідеєю для зустрічі Нового Року 2015 буде дача, або будиночок в селі, звідки власне родом і сама Кізочка. До того ж там можна покататися на санях, зліпити сніговика, пограти в сніжки ну і, зрештою, просто відпочити від міської суєти.

Ну і останній нюанс підготовки – що одягнути. Це питання і в повсякденному житті терзає багатьох жінок, а в таке свято ще більше. В першу чергу наряд повинен бути витонченим і доповнений красивими аксесуарами. Бажано, щоб на одязі не було страз і інших блискучих елементів. Що стосується кольору вбрання, варто віддати свою перевагу зеленому, синьому, блакитному, бежевому або коричневому різних відтінків. А ось найбільш вдалими тканинами будуть кашемір, оксамит, замша, не варто забувати і про хутро. При цьому не обов’язково жінкам одягати вечірню сукню, а чоловікам костюм, можна підібрати щось більш просте, аж до светра і джинсів, головне виглядати зі смаком. Наступний крок у створенні образу, звичайно, зачіска. Тут можна включити фантазію на повну. Варто лише відмовитися від гладко зачесаного і рівного волосся. А ось найактуальнішими будуть кучері різної форми. Заключний акорд – макіяж, він повинен бути природним і стриманим. І найголовніше – додати в свій образ усмішку і гарний настрій, адже як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш!

Мітки:

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *