Салат «Нісуаз» з куркою

Складники:

  • 300 г курячого філе
  • 250 г мороженої стручкової квасолі
  • 4 яйця
  • 5 невеликих картоплин
  • 50 г маслин без кісточки
  • 150 г помідорів чері
  • 100 г салату
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 2 ч. л. зернистої гірчиці
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 2 зубчики часнику

Приготування:

Куряче філе відваріть до готовності. Остудіть і наріжте шматочками шириною 1,5 см.

Для заправки очистіть часник і подрібніть. Збийте масло з гірчицею і додайте часник і лимонний сік. Знову збийте.

Курячий бульйон доведіть до кипіння, відваріть в ньому квасолю до м’якості.

Відкиньте на друшляк і остудіть.

Картоплю відваріть в мундирі, остудіть і поріжте на четвертинки.

Яйця відваріть 5-6 хвилин, очистіть і розріжте на половинки.

Маслини можна нарізати кружечками, а можна залишити цільними, помідори наріжте на половинки.

З’єднайте салат, квасолю, картоплю і помідори, заправте половиною заправки, перемішайте. Викладіть на блюдо, покладіть зверху шматочки курки, маслини, половинки яєць. Полийте заправкою.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *