Швейцарський новорічний салат

Складники:

  • 1 невеликий пучок листя буряка або 5-6 невеликих листків червоної капусти
  • 1/3 чашки насіння граната
  • 100 г великого червоного винограду
  • 2 мандарина без кісточок
  • 1 маленька ріпчаста цибулина
  • 1/2 склянки сирих горіхів пекан
  • 2 ст. л. сушеної журавлини
  • 1 солодке яблуко
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • коріандр, сіль, перець, куркума за смаком
  • 1 ст. л. кленового сиропу
  • 1 скибочка підсмаженого тосту для прикраси

Приготування:

Листя буряка або капусти наріжте тонкими стрічками.

Виноград поріжте на половинки, цибулю, мандарини і яблуко – на кубики, горіхи некрупно подрібніть.

Для заправки змішайте яблучний оцет, кленовий сироп і спеції.

Хлібний тост підсмажте, дайте охолонути і гострим ножем або формочкою виріжте з нього зірочку.

Акуратно перемішайте всі інгредієнти, викладіть гіркою на тарілку і прикрасьте зірочкою.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *