Огірки з хроном
Для цього рецепту найкраще підійдуть невеликі, тверді, зелені огірки, зрізують плодоніжки, добре промивають у проточній воді і нарізують на четвертинки.
Банки і кришки попередньо стерилізують.
На дно літрової банки кладуть:
- – 0,5 ч.л. коріандру;
- – 1-2 зуб. часнику;
- – 2-3 кружальця цибулі;
- – 3 гор. чорного перцю;
- – 3 гор. солодкого перцю;
- – 1 ч.л. тертого хрону
В банки місткістю 1 л нарізані огірки укладають вертикально і заливають гарячим маринадом так, щоб заливка повністю покривала огірки.
Маринад:
На 2 л води:
- – 6 ст.л. цукру;
- – 4 ст.л. солі;
- – 350 гр оцету
Стерилізувати 25 хв.