Стейк з овочами гриль
Блюдо, що сподобається всім і великим і малим…
Інгредієнти (на 4 порції)
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. лимонного соку
- 3 зуб. ч. часнику
- 1 ст. л. тертого свіжого імбиру
- 5 ч. л. оливкової олії,
- Стейк на кісточці(яловичий) – 4 шт., кожен приблизно по 250 гр.
- 3 червоних болгарських перці, видалити серцевину, і нарізати смужками 2 см.
- 12 великих печериць
- 2 пучки зеленої цибулі,
- 1 пучок пагонів молодого часнику
- 1 / 2 ч. л. дрібної морської солі
- 1 / 2 ч. л. меленого чорного перцю
Спосіб приготування
У великій мисці змішати соєвий соус, оцет, часник, імбир і 2 чайні оливкової олії. Додати стейки і маринувати мінімум 2 години, або на ніч.
Викладіть солодкий перець, гриби і зелену цибулю в велику миску і перемішати з сіллю і перцем. Вийміть стейки з маринаду, нехай відпочине на обробній дошці 10 хвилин.
Між тим, готуйте овочі гриль, повертаючи їх часто, поки не набудуть приємно коричневого кольору, близько 5 хвилин для зеленої цибулі та часнику, від 7 до 8 хвилин на солодкий перець і гриби. Смажте стейк з кожного боку по 15 хв. Подавайте з овочами.
Викладіть солодкий перець, гриби і зелену цибулю в велику миску і перемішати з сіллю і перцем. Вийміть стейки з маринаду, нехай відпочине на обробній дошці 10 хвилин.
Між тим, готуйте овочі гриль, повертаючи їх часто, поки не набудуть приємно коричневого кольору, близько 5 хвилин для зеленої цибулі та часнику, від 7 до 8 хвилин на солодкий перець і гриби. Смажте стейк з кожного боку по 15 хв.
Подавайте з овочами.