Стейк з овочами гриль

Блюдо, що сподобається всім і великим і малим…

Інгредієнти (на 4 порції)

  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 3 зуб. ч. часнику
  • 1 ст. л. тертого свіжого імбиру
  • 5 ч. л. оливкової олії,
  • Стейк на кісточці(яловичий) – 4 шт., кожен приблизно по 250 гр.
  • 3 червоних болгарських перці, видалити серцевину, і нарізати смужками 2 см.
  • 12 великих печериць
  • 2 пучки зеленої цибулі,
  • 1 пучок пагонів молодого часнику
  • 1 / 2 ч. л. дрібної морської солі
  • 1 / 2 ч. л. меленого чорного перцю

Спосіб приготування

У великій мисці змішати соєвий соус, оцет, часник, імбир і 2 чайні оливкової олії. Додати стейки і маринувати мінімум 2 години, або на ніч.

Викладіть солодкий перець, гриби і зелену цибулю в велику миску і перемішати з сіллю і перцем. Вийміть стейки з маринаду, нехай відпочине на обробній дошці 10 хвилин.

Між тим, готуйте овочі гриль, повертаючи їх часто, поки не набудуть приємно коричневого кольору, близько 5 хвилин для зеленої цибулі та часнику, від 7 до 8 хвилин на солодкий перець і гриби. Смажте стейк з кожного боку по 15 хв. Подавайте з овочами.

Викладіть солодкий перець, гриби і зелену цибулю в велику миску і перемішати з сіллю і  перцем. Вийміть стейки  з маринаду, нехай  відпочине на обробній дошці 10 хвилин.

Між тим, готуйте овочі гриль, повертаючи їх часто, поки не набудуть приємно коричневого кольору, близько 5 хвилин для зеленої цибулі та часнику, від 7 до 8 хвилин на солодкий перець і гриби. Смажте стейк з кожного боку по 15 хв.

Подавайте з овочами.

Мітки:

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *