Ягідний пиріг Осінній
Простий рецепт ягідного пирога, що неодмінно прикрасить вечірній стіл, подарує настрій та смакуватиме до чаю, особливо в осінні похмурі дні.
Складники:
- Ягоди: 700 гр
- Цукор: 175 гр
- Води: 2 ст.л.
- Борошно: 175 гр
- Масло вершкове: 75 гр
- Цукрова пудра: 75 гр
Приготування:
Духовку розігріти до 180 ° C. Ягоди вимити і шарами викласти у форму для випічки (мінімум на 850 мл), посипаючи кожен шар цукром. Додати воду. У глибоку миску висипати борошно і додати сіль. Масло розрізати на кубики і підмішати до борошна, розтираючи масло з борошном до тих пір, поки суміш не стане схожа на хлібні крихти. Додати цукрову пудру і все добре перемішати.
Викласти отриману суміш на ягоди так, щоб закрити їх зверху. Випікати протягом 45 хвилин або поки пиріг не зарум’яниться зверху.