Огірки з хроном

Для цього рецепту найкраще підійдуть невеликі, тверді, зелені огірки, зрізують плодоніжки, добре промивають у проточній воді і нарізують на четвертинки.
Банки і кришки попередньо стерилізують.
На дно літрової банки кладуть:

  • – 0,5 ч.л. коріандру;
  • – 1-2 зуб. часнику;
  • – 2-3 кружальця цибулі;
  • – 3 гор. чорного перцю;
  • – 3 гор. солодкого перцю;
  • – 1 ч.л. тертого хрону

В банки місткістю 1 л нарізані огірки укладають вертикально і заливають гарячим маринадом так, щоб заливка повністю покривала огірки.

Маринад:
На 2 л води:

  • – 6 ст.л. цукру;
  • – 4 ст.л. солі;
  • – 350 гр оцету

Стерилізувати 25 хв.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *