Що приготувати на Новий Рік 2015?

Новий рік – це сімейне свято, а особливо Новий Рік 2015, адже вівця це тварина що мешкає в стаді і дуже прив’язана до своєї сім’ї. В будь-якому разі на Новий Рік хочеться чогось незвичайного і оригінального. Хочеться провести цей день з родиною та близькими друзями за смачним новорічним столом в приємній обстановці.

А що приготувати на новорічний стіл 2015 року?

Вважається, то в рік Кози (чи вівці) на святковому новорічному столі 2015 повинно бути багато овочевих салатів, сирні закуски, кілька гарячих страв з м’яса, а так само з птиці, ну і куди ж без гарячого.

Вважається, що від вашого настрою в Новий рік буде залежати і настрій на весь рік, тому треба зробити так, щоб і Ви, і гості залишилися задоволені.  Спробуємо розібратися в тому, які страви слід поставити на стіл, щоб Новий рік 2015 став для вас хорошим і вдалим.

Салати

На столі в рік Кози повинно бути багато салатів з овочів. Незмінний компонент новорічного столу – оселедець, дуже підійде і для Кози. Можна приготувати «оселедець під шубою», а можна подати його дещо незвично – у вигляді рулетиків.  Традиційне «олів’є» можна освіжити додавши замість м’яса або ковбаси, кальмарів.

Оригінальним може бути будь-який салат, якщо його по святковому прикрасити. Наприклад, написати за допомогою майонезу «З Новим Роком», або викласти картинку Кози чи ялинки. Сніговик, новорічний годинник, дід мороз – все це може бути у вигляді салатів. Фантазуйте і все у вас вийде.

Риба і м’ясо

Вважається, що на новорічному столі 2015 повинні бути гарячі страви приготовані з травами. Бараняча нога, запечений баранчик. Шашлик із баранини, дуже смачно, але і екзотично. Можна замінити баранину, на яловичину або свинину.

Не забуваємо про рибу. Які саме новорічні рецепти 2015 з рибою ви виберете, залежатиме тільки від вас. Але краще, якщо ви виберете сьомгу або форель. Адже ця рибка якраз підходить для новорічного меню.

Рибу можна і запекти у фользі та подати з овочами, приготувати на грилі чи в клярі, або зробити, наприклад, канапе з сьомгою, або сирний суп з сьомгою. Так само є багато рецептів ролів. Звісно, що саме приготувати буде залежати від вашої фантазії і уподобань Ваших гостей. Але й від м’яса відмовлятися не варто.

Можна красиво прикрасити приготоване м’ясо в духовій шафі овочами або спеціально приготованим сирним соусом. Не забудьте про зелень. Кріп і петрушка на новорічному святковому столі 2015 року будуть просто незамінні.

Закуски

На святковому новорічному столі 2015 обов’язково повинно бути багато закусок зі свіжих і натуральних продуктів. Саме такі страви, які випромінюють натуральність і любить Коза.

Тому закуски повинні бути зі свіжих овочів. Не забувайте про зелень. Додавайте її скрізь, де це доречно.

Що ще, треба відмовитися від напівфабрикатів і бажано від консервованих продуктів теж. Як вже говорилося – Коза любить свіжу їжу.

Закуски можна зробити у вигляді новорічних іграшок, зайчика або сніговика. Найчастіше такі закуски в своєму складі мають яйця, крабові палички, майонез, куряче філе, які відмінно поєднуються з сиром. Обов’язково використовуйте їх у своїх закусках.

Напої

Для новорічного столу 2015 необхідно правильно підібрати напої. Для Кози найкраще обрати якісне вино в залежності від того, яке меню буде у вас на столі.

Солодкі страви

Торт, оригінально прикрашений головними атрибутами Нового року, буде просто незамінний на новорічному столі. Це може бути торт у вигляді рукавички, ялинки, годинника, на якому проглядається бій курантів, Санта-Клауса або снігуроньки. Або ж просто торт круглої або квадратної форми з красивим, добрим написом. Вибирати вам, а Козі сподобаються будь-які солодкі страви.

Сервіровка і прикраса столу 2015

Постарайтеся зробити так, щоб не тільки квартира була прикрашена і видавала ваші святкові емоції, але і новорічний стіл 2015.

Найголовніше – відчуття дива і чарівництва. Можна поставити на стіл свічки, викласти красиво мандарини і цукерки. Дерев’яні і полотняні новорічні іграшки у вигляді дзвіночків – ось що сподобається козі. Не забувайте так само прикрашати страви до Новорічного столу 2015.

Посуд вибирайте скромний, але з яскравими акцентами зелені. Срібло і дерево для сервірування – те що треба.

Мітки:

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *