Три простих рецепти для приготування в мультиварці

Мультиварка – оптимальне рішення з точки зору правильної теплової обробки продуктів – вона зберігає всі їхні корисні властивості. Представляємо Вашій увазі три рецепти призначені для приготування у мультиварці, які дуже просто готуються з її допомогою, відмінно смакують і зберігають максимум корисних речовин.

Омлет

Омлет з креветками і зеленим горошком

На 2 порції потрібно:

  • омлетна маса яйця – 4 шт.
  • мінеральна вода / кефір / молоко – 2-3 ст. ложки
  • смакові добавки мускатний горіх – на кінчику ножа
  • сіль
  • рослинне масло (за бажанням) – 1-2 ч. ложки

Спосіб приготування:

Якщо креветки заморожені в панцирі, залити їх окропом на 2 хвилини.
Включити режим випічка / жарка / швидке приготування. Налити в чашу мультиварки олію.

Очистити креветки і обсмажити їх кілька хвилин.

Яйця збити з молоком або кефіром, посолити, додати зелений горошок. Якщо горошок заморожений спочатку обдати його окропом.

Готувати 15 хвилин.

Суфле

Шоколадне-лимонне суфле

На 2 порції потрібно:

  • сирне тісто
  • сир – 400-500 г
  • яйця – 2 шт.
  • кефір – 50-100 г
  • смакові добавки сік і терта цедра
  • 1/2 лимона
  • какао-порошок – 1 ч.
  • ложка цукор – 4 ст. ложки

Спосіб приготування:

Всі інгредієнти тіста, крім какао, змішати блендером. Або протерти сир, збити яйця і змішати все разом з кефіром.

Більшу частину сирної маси викласти в формочки.

У сир, що залишився додати какао і перемішати.

Викласти тісто з какао в формочки на білу сирну масу.

У чашу мультиварки налити склянку води, встановити кошик для пару, в нього поставити формочки.

Готувати суфле на пару 15 хвилин.

Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків

На 2 порції потрібно:

  • молодий кабачок – 1 шт.
  • заливка йогурт без наповнювачів – 200 г
  • яйця – 2 шт.
  • смакові добавки
  • приправа карі – 1 ч. ложка
  • рубана зелень
  • сіль

Спосіб приготування:

Кабачок очистити від шкірки і нарізати кружечками. Якщо насіння вже великі, видалити їх.

Всі інші інгредієнти з’єднати і збити блендером, міксером або віночком.

Викласти в чашу мультиварки кабачок, залити йогуртно-яєчною сумішшю.

Готувати в мультиварці в режимі випічка / запіканка 40 хвилин.

СПОДОБАЛОСЬ? КОРИСНО? ЗБЕРЕЖИ ТА ПОДІЛИСЬ З ІНШИМИ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on VKShare on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *