Ягідний пиріг Осінній

Простий рецепт ягідного пирога, що неодмінно прикрасить вечірній стіл, подарує настрій та смакуватиме до чаю, особливо в осінні похмурі дні.

Складники:

  • Ягоди: 700 гр
  • Цукор: 175 гр
  • Води: 2 ст.л.
  • Борошно: 175 гр
  • Масло вершкове: 75 гр
  • Цукрова пудра: 75 гр

Приготування:

Духовку розігріти до 180 ° C. Ягоди вимити і шарами викласти у форму для випічки (мінімум на 850 мл), посипаючи кожен шар цукром. Додати воду. У глибоку миску висипати борошно і додати сіль. Масло розрізати на кубики і підмішати до борошна, розтираючи масло з борошном до тих пір, поки суміш не стане схожа на хлібні крихти. Додати цукрову пудру і все добре перемішати.

Викласти отриману суміш на ягоди так, щоб закрити їх зверху. Випікати протягом 45 хвилин або поки пиріг не зарум’яниться зверху.

СПОДОБАЛОСЬ? КОРИСНО? ЗБЕРЕЖИ ТА ПОДІЛИСЬ З ІНШИМИ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on VKShare on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *