Десерт з «Кантучіні» та вишні
Вам знадобиться: печиво «Кантучіні» ТМ «Палаццо Бандінеллі», знежирений сир, лимон, варення з цілою вишнею та трохи лікеру «Амаретто».
– Печиво подрібніть на шматочки та розкладіть по креманках.
– Вишневе варення змішайте з лікером «Амаретто» та полийте цим соусом печиво, щоб воно трохи розм’якло.
– Залиште на двадцять хвилин .
– Додайте до сиру лимонний сік, трохи «Амаретто» і цукор та ретельно вимішайте до отримання кремової маси.
– На печиво викладіть вишню з варення та отриманий крем.
– Прикрасити десерт можна мигдалем та лимонною цедрою.
Насолоджуйтесь! Смачного!