Десерт з «Кантучіні» та вишні

Вам знадобиться: печиво «Кантучіні» ТМ «Палаццо Бандінеллі», знежирений сир, лимон, варення з цілою вишнею та трохи лікеру «Амаретто».

– Печиво подрібніть на шматочки та розкладіть по креманках.
– Вишневе варення змішайте з лікером «Амаретто» та полийте цим соусом печиво, щоб воно трохи розм’якло.
– Залиште на двадцять хвилин .
– Додайте до сиру лимонний сік, трохи «Амаретто» і цукор та ретельно вимішайте до отримання кремової маси.
– На печиво викладіть вишню з варення та отриманий крем.
– Прикрасити десерт можна мигдалем та лимонною цедрою.

Насолоджуйтесь! Смачного!

СПОДОБАЛОСЬ? КОРИСНО? ЗБЕРЕЖИ ТА ПОДІЛИСЬ З ІНШИМИ!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on VKShare on RedditShare on LinkedInEmail this to someone

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *