Дієта на тиждень

При використанні цієї дієти на тиждень можна скинути до 3 кг. Вона заснована, перш за все, на продуктах, які використовуються в програмах фітнес-клубів. Дієта на тиждень забезпечує організм необхідними мінералами і вітамінами, що підвищують обмін речовин, і таким чином усуває токсини, і сприяє спалюванню жирових відкладень.

Ефективність цієї дієти для кожного індивідуальна. У кожної людини різний організм, і засвоювання продуктів відбувається у всіх по-різному. У даній дієті представлено добре підібране меню, яке допоможе Вам отримати кращі результати, засновані на продуктах, пропонованих в день.

Дієта на тиждень

Дієта на тиждень (7 днів)

День перший – основний інгредієнт рис

Сніданок: 100 г вареного рису, жменю полуниці, 150 г натурального йогурту

Обід: 15 грамів вареної грудки індички, 100 г вареного рису, 20 г вареної брокколі, 1 середній перець

Вечеря: 100 г вареного рису, 4 столові ложки ванілі, плавлений гомогенізований знежирений сир, жменя полуниці

День другий – основний інгредієнт молоко

Сніданок: 375 мл молока (0,5% жиру), який змішується з 1 бананом, 4-ма столовими ложками кукурудзяних пластівців, 15 г плавленого гомогенізованого знежиреного сиру

Сніданок 2: 375 мл молока (0,5% жиру), 1 банан

Обід: 375 мл молока (0,5% жиру), 1 банан, 15 грамів смаженої курячої грудки, подається з 2 столовими ложками йогурту 0% і 4 листи салату

Вечеря: 375 мл молока (0,5% жиру), 1 банан, 2 шматочки хліба з джемом

День третій – основний компонент брокколі

Сніданок: 10 г вареної брокколі, кілька скибочок помідорів з цибулею, 1 зварене на круто яйце, 250 мл води з 3 столовими ложками лимонного соку

Обід: 4 столові ложки рису, 20 г вареної брокколі, 250 мл соку з квашеної капусти

Обід 2: 250 мл мінеральної води з 3 столовими ложками лимонного соку, салат з: ½ банки консервованої червоної квасолі, 10 г вареної брокколі, 1 маленька ложка оливкової олії, сіль і перець

День четвертий – основний інгредієнт морепродукти

Сніданок: 250 мл настою з водоростей, заварених в кип’яченій воді (водорості, які доступні в магазинах здорової їжі), салат з: ківі, апельсину, ½ яблука, 2 столові ложки кукурудзяних пластівців, 3 столових ложки натурального йогурту

Обід: 250 мл настою з водоростей, 20 грам тріски з будь-якою кількістю зеленого салату і трохи оцту

Обід 2: 250 мл з водоростей, 20 г квасолі, смажена форель зі шпинатом

День п’ятий – основний інгредієнт картопля

Сніданок: 1 велика приготована картопля з 1 столовою ложкою зеленої цибулі, 250 мл соку з будь-яких овочів

Обід: 250 мл томатного соку, 2 середніх картоплі приготованих у печі з скибочкою сиру і кілька гілочок петрушки

Обід 2: 250 мл соку, вичавленого з будь-яких овочів, 1 середня печена картопля з 1 столовою ложкою зеленої цибулі

День шостий – основний інгредієнт рослинний коктейль

Сніданок: 15 г пісного білого сиру, сік: 6 морквин, 3 стебла селери і шпинату

Другий сніданок: сік: 6 морквин, 3 стебла селери, 1 помідор

Обід: 10 грамів смаженого філе індички, 5 столових ложок приготованого морквяного соку: 6 морквин, 3 стебла селери, петрушки

Вечеря: 2 скибочки хліба з шинкою, 2 листи салату, сік: 1/2 лимона, 6 морквин, 3 стебла селери і гілочка базиліку

День сьомий – основний компонент цитрусові фрукти

Сніданок: 250 мл апельсинового соку, 15 г простого йогурту 0%, будь-яку кількість мандаринів

Обід: 250 мл свіжовичавленого грейпфрутового соку, 25 г салату з будь-яких цитрусових, 15 грамів вареної курячої грудки

Обід 2: 250 мл свіжовичавленого грейпфрутового соку, 1 скибочка хліба з непросіяного борошна з 1 скибочка курячої шинки, 1 лист салату, будь-яку кількість мандаринів.

Мітки:

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *