Салат з пекінської капусти з креветками

Складники:

  • 1 невеликий качан пекінської капусти
  • 100 г креветок
  • 1 кисле яблуко
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. л. оцту
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 3-4 пір’їнки зеленої цибулі
  • 100 мл рослинного масла (для смаження)
  • 2 г приправи для моркви по-корейськи
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

Розігрійте рослинне масло, обсмажте в ньому подрібнений часник, суміш спецій для моркви по-корейськи.

З очищеного від шкірки яблука вийміть серцевину, наріжте його тонкими часточками.

Очищені креветки киньте в окріп на 10-15 секунд, дістаньте і дайте охолонути.

Залиште декілька штук для прикраси, а решту наріжте приблизно на 3-4 частини кожну, щоб відчувалися на зубок.

Нашинкуйте капусту, з’єднайте її з яблуком і креветками.

Змішайте оцет, оливкову олію, обсмажений зі спеціями часник, сіль і перець.

Заправте салат.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *